webwerf
Welkom by die span - Lauren Woloohojian

Welkom by die span - Lauren Woloohojian

MicroBasics het 'n nuwe spanlid! Ons is opgewonde om Lauren Woloohojian by ons span te verwelkom! Lauren se werkservaring sluit plaasbestuur, produsentverhoudinge vir Danone NA en tegniese verkope in. Sy sal suiwel- en beesvleiskliënte in die Stille Oseaan Noordwes bedien. Hier is 'n bietjie meer oor haar.

V. Lauren, waar kom jy vandaan?
A. Ek is oorspronklik van Rhode Island, maar ons het na Bridport, VT, verhuis waar my familie 'n klein trop Guernsey-beeste besit en fokus op genetika en voortdurende verbetering van die Guernsey-ras. Ek het deur 4-H by die landbou betrokke geraak, wat vir my en my gesin die geleentheid gebied het om "kop-eerste" te duik in beide die grootmaak en vertoon van 'n verskeidenheid vee.

V. Waar het jy skool gegaan?
A. Ek het my voorgraadse studie aan die Virginia Tech Universiteit gedoen en 'n BS in Suiwelwetenskap ontvang. Ek het toe na die nagraadse skool by Texas A&M gegaan en 'n MS in Agronomie verwerf.

V. Wat is sommige van jou belangstellings en stokperdjies?
A. Ek geniet dit baie om buite te wees en ek probeer die meeste van my vrye tyd buite deurbring. Ek het perde en honde, so as ek nie met hulle werk nie, hou ek daarvan om te stap, fietsry, vis te vang en te oefen!

V. Waaroor is jy die meeste opgewonde met jou nuwe posisie by MicroBasics?
A. Die entoesiasme agter die hele MicroBasics-span is aansteeklik en ek is so opgewonde om deel daarvan te wees. Ons het van die mees ongelooflike innoverende en voordeligste produkte op die mark! Ek is opgewonde om hulle na suiwel- en beesvleisprodusente in die Stille Oseaan Noordwes te bring.

Geskryf deur: Mariah Gull, MS


Los kommentaar

Let wel, kommentaar moet goedgekeur word voordat dit gepubliseer word