Hoe om die meeste uit die bywoning van 'n konferensie te haal

Hoe om die meeste uit die bywoning van 'n konferensie te haal

Een van die beste plekke om voortgesette opleiding te kry, is 'n konferensie! Hierdie week Brooke Vanderloop van die AVA Group Inc. deel 'n paar wenke oor hoe sy die meeste uit die bywoning van 'n konferensie kry en hoe sy haar nuwe kennis toepas wanneer sy terugkom by die huis.

 

Wanneer jy 'n konferensie bywoon, wat is die beste manier om te kies watter aanbiedings om by te woon?

Ek hou daarvan om na een aanbieding te gaan wat ek seker sal geniet en baie sal uitkry. Ek kies ook graag een aanbieding waarvan ek dink ek dalk nie so baie hou nie, maar in die hoop sal ek iets nuuts leer.

 

Wie is die belangrikste mense om mee te praat by 'n konferensie?

Ek dink dat netwerke een van die belangrikste dele van die konferensie is. Ek gaan soontoe om met soveel mense as moontlik te praat. Ek kan altyd iets by ander vervaardigers leer, en ek probeer graag met van die aanbieders praat as daar 'n geleentheid is. Veral as hulle iets sê waarmee ek nie saamstem nie, want ek wil graag weet waar hulle vandaan kom en waar hulle daardie inligting gekry het.

 

Is dit die moeite werd om tyd by die Handelskou deur te bring?

Ek dink so. Ek hou baie daarvan om oor nuwe produkte te leer, veral innoverende en natuurlike produkte. Daar is baie van dié wat nou uitkom. Natuurlike terapieë en Calf Distinction-produkte was van my gunstelinge. Dit is 'n goeie plek om idees van verkoopspersone of mense saam met wie jy is, oor die verskillende produkte te weerkaats.

 

Watter konferensie was jou gunsteling om by te woon?

Dit is naby tussen DCHA en PDPW, maar DCHA is my gunsteling omdat dit so op die kalf gefokus is en dit is reg op my pad! Ek kan regtig niks meer opwindend maak as 'n hele konferensie wat rondom kalwers gesentreer is nie!

 

Dankie, Brooke, vir jou gedagtes oor hoe om die meeste uit 'n konferensie te kry! As jy meer van Brooke en haar gedagtes oor kalfgrootmaak wil hoor, kan jy haar webwerf besoek SmartCalf.

 

Mariah Gull, MS


Los kommentaar

Let wel, kommentaar moet goedgekeur word voordat dit gepubliseer word